De nieuwe Nemef Entr is uit! Hoe cool is dat? Je kunt met de Nemef Entr je deur openen middels mobiele App of afstandsbediening. Wil je liever de deur openen met een Keypad of Fingerprint? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe Nemef Entr. 

Hoe de Nemef Entr aansluiten

De Nemef Entr kun je eenvoudig aansluiten door je huidige cilinder te vervangen. Het huidige cilinderslot zal uit de deur gehaald moeten worden, waarbij er vervolgens een nieuwe cilinder met bijbehorende elektronica (de Nemef Entr) in de deur gemonteerd wordt. Op het moment dat de Nemef Entr vervangen is kan deze ingeprogrammeerd worden voor diverse apparaten. 

Nemef Entr kopen

Wil je de Nemef Entr kopen? Kijk dan goed naar welke maat cilinder je hebt. Afhankelijk van de dikte van de deur kan de maat van de cilinder bepaald worden. Dit is erg belangrijk omdat er anders een verkeerde Nemef Entr besteld wordt. Bij Haverkamp hebben ze een uitstekende telefonische support. Als je bij Haverkamp de Nemef Entr koopt dan krijg je er gratis telefonische support bij!

 

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *