Naast het kleden van rokjes, panties en bloesjes en sieraden geven wij aan hoe wij ons vrouwelijk voelen en geven een klein beetje wat bloot over hoe ons karakter in elkaar steekt. Dit doen wij onbewust al jaren. Maar heb je al wel eens stil gestaan dat onze tassen dit ook verhullen? Elke damestas heeft een eigen karakter en uitstraling. We zullen je een paar voorbeelden geven en kan je kijken of je er wat in terug ziet. Damestassen die je tegenwoordig minder vaak ziet zijn de rugtasjes. Deze kunnen aangeven dat je wat rommelig kan zijn en wat kinderlijk.

Deze uitermate handige damestas is uiteraard de handigheid zelve, maar we willen tegenwoordig snel onze make-up, portemonnee of mobiel kunnen pakken. Door deze ontwikkeling zien we vaker de clutches, die kunnen uitstralen dat je zeker en geordend bent. Je hebt namelijk niet veel nodig en weet zeker dat je alle noodzakelijke spulletjes bij je hebt. Dan hebben we natuurlijk nog de handtassen en schoudertassen waar we snel bij kunnen voor onze dagelijkse spulletjes.

Deze vrouw mag graag gezien worden met de stijlvolle damestas, waar genoeg in kan, en meer, want stel dat je juist datgene net niet bij je hebt als je het nodig hebt. Dit kan aangeven dat je wat licht chaotisch kan zijn, maar toch voor de zekerheid wilt gaan. Heb je een damestas die van een merk is, herkenbaar aan de opvallende kleurige metalen hengsels of labels, dan wil je misschien wel graag gezien worden naast dat je er op en top vrouwelijk uitziet. Houdt van de mannelijke aandacht, en het liefst dat je in de toekomst met hun bankpas op zoek mag gaan naar nieuwe damestassen. Misschien kijk je dan wel samen met die hunk naar een trendy clutch…….

Benieuwd? Kijk de Damestasen van Netzofashion!

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *